Batman krijgt grote rol in de toekomst van het DCU

Batman krijgt grote rol in de toekomst van het DCU

Kort maar krachtig.

James Gunn is sinds enkele weken een van de grote nieuwe bazen bij DC geworden, maar hij laat er zeker geen gras over groeien. Henry Cavill hoeft niet terug te keren, Patty Jenkins is vertrokken, en het lijstje wordt alsmaar langer. Maar hoe zit het met dé grote superheld van de studio: Batman?

Zelfs voor de komst van Gunn was het allemaal behoorlijk verwarrend. Ben Affleck kroop in de huid van 'The Caped Crusader', werd weer vervangen door Robert Pattinson, maar Michael Keaton zou weer in The Flash zitten als 'The Dark Knight'. Tamelijk lastig om alles dus nog goed te begrijpen en bij te houden.

Wat nu?
Het is onduidelijk wat er precies gaat gebeuren en wie nu blijft of vertrekt, maar Gunn gaf de Pattinson fans wel hoop toen hij zei dat de acteur waarschijnlijk wel gewoon zal terugkeren, maar dat zijn verhaal zich afspeelt buiten het DCU.

Toch maken sommige mensen zich zorgen. Een fan stuurde Gunn direct een berichtje om de regisseur te vragen of Batman nu wel of niet terugkeert. Het antwoord van de nieuwe DC-baas is duidelijk: "Batman zal een belangrijke rol gaan spelen in het DCU".



Wie?
Pattinson wordt het dus niet, maar wie dan wel? De kans dat Affleck of Keaton doorgaan lijkt ook tamelijk klein, dus het lijkt erop dat we wéér een nieuwe Batman zullen zien. Gunn liet recentelijk namelijk weten voor een jonge Superman te willen gaan, dus de kans is groot dat dit ook voor Batman zal gelden. Tijd zal het zeggen!

NieuwsFilm

meest populair