Deze actrice haat het om zichzelf te zien in 'Love Actually' met Hugh Grant

Deze actrice haat het om zichzelf te zien in 'Love Actually' met Hugh Grant

Zo erg was het toch ook weer niet?

Love Actually wordt gezien als een van de meest vermakelijke romcoms aller tijden. Voor acteurs als Hugh Grant en Emma Thompson betekende het succes van deze film een volgende stap in hun carrière. Niet alle betrokkenen kijken echter met evenveel plezier terug op dit project.

Martine McCutcheon speelde het personage Natalie, op wie Hugh Grants personage verliefd wordt. Ze zat ongemakkelijk op haar stoel tijdens de premiere van de film in in 2003.

Grote scherm
In een interview met The Sunday Mirror's Notebook magazine zegt ze hierover: "We zaten in onze jurken en pakken en zeiden 'Oh god' tegen dat enorme scherm. Alle uitdrukkingen die je maakt zijn volledig uitvergroot!

De rol die ze kreeg kon echter op geen beter moment uitkomen. Ze wilde net stoppen met acteren toen ze een zeer leuk telefoontje kreeg. Haar acteercarrière kreeg ineens weer welverdiende boost.

Nooit opgeven
Het cliché motto van het nooit opgeven van je dromen heeft bij haar dus goed uitgepakt. Zo zie je maar weer dat het leven je vaak toch brengt waar je hoort te zijn.



NieuwsFilm

meest populair