De grootste Marvel-schurk Galactus zat bijna in 'Thor: Love and Thunder'

De grootste Marvel-schurk Galactus zat bijna in 'Thor: Love and Thunder'

Ook andere bekende personages blijken te zijn overwogen voor een optreden in de film.

Marvel had plannen om Galactus, een hongerige planeteneter die bekend staat als een van de meest vreeswekkende schurken, te introduceren in Thor: Love and Thunder. Dat blijkt uit conceptbeelden die illustrator Anthony Winn heeft gedeeld op zijn website.

Op de beelden is te zien hoe Natalie Portmans Jane Foster, die zelf ook Thor-krachten ontwikkelt in Love and Thunder, het opneemt tegen de enorme kosmische entiteit. Ook andere bekende Marvel-figuren, die uiteindelijk niet zijn gebruikt, komen voorbij.



Wild idee
Het is niet helemaal duidelijk hoe Galactus precies in de film had moeten passen. Mogelijk stammen de tekeningen uit een vroege fase van het productieproces, waarin Marvel gewoon wat ideeën heeft willen verkennen.

Het lijkt ook best vreemd om zo'n belangrijk personage in een Thor-film te gebruiken voor wat waarschijnlijk slechts een kort optreden zou zijn geweest.

Fantastic Four
Galactus is vooral bekend als tegenstander van de Fantastic Four vanwege zijn connectie met de Silver Surfer. In de stripverhalen biedt hij zijn diensten aan Galactus aan om zijn eigen planeet te redden van diens onstilbare honger.

De surfplankheld krijgt de opdracht om nieuwe planeten voor zijn meester uit te zoeken. Deze verhaallijn is ook gebruikt voor Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer (2007).



NieuwsFilm

meest populair