Salma Hayek over haar stomende stripscène in 'Magic Mike's Last Dance'

Salma Hayek over haar stomende stripscène in 'Magic Mike's Last Dance'

Het draaien van 'Magic Mike's Last Dance' was nog best een uitdaging.

Channing Tatum keert in februari terug als stripper Mike Lane in Magic Mike's Last Dance. Het meest besproken moment uit de trailer is ongetwijfeld die lapdance die hij aan Salma Hayek geeft. In een nieuw interview vertelt de actrice hoe het was om deze stomende scène op te nemen.

In Last Dance speelt Hayek een rijke socialite die samen met 'Magic Mike' naar Londen vertrekt om daar een burlesque show op te zetten. Vanzelfsprekend beleven de twee ook op andere manieren een 'spannend' avontuur.

Uitdaging
De trailer toonde onder meer hoe Hayek een lapdance krijgt van Tatum en vervolgens met hem in bed belandt. Hoe was het om deze intieme scène op te nemen?

"Het was fysiek zeer uitdagend", vertelt Hayek in een interview met Entertainment Tonight over de stomende beelden. "Het was allemaal vrij heftig en ingewikkeld".

Eye candy
Hayek blijkt verder erg te hebben genoten van de opnames. Ze werd immers dagelijks getrakteerd op een lading spannende stripacts van al het mannelijk schoon op de set.

"Mijn werkdag was als volgt: ik kwam binnen, ging zitten en hoefde alleen maar te kijken naar twaalf halfnaakte mannen die aan het dansen waren en pirouettes deden", vertelt de Eternals-actrice.



Magic Mike's Last Dance danst vanaf 9 februari de Nederlandse bioscoopzalen binnen.

NieuwsFilm

meest populair