Trailer 'Oppenheimer' van Christoper Nolan kan niets anders dan indrukwekkend genoemd worden

Trailer 'Oppenheimer' van Christoper Nolan kan niets anders dan indrukwekkend genoemd worden

Veel grote sterren in film over mastermind achter atoombom.

Alweer zo'n half jaar geleden kwam er een korte teaser trailer voorbij voor Oppenheimer, de volgende film van Interstellar en Dunkirk-regisseur Christopher Nolan. Nu hebben we de eerste volledige trailer voor de opvallende film.

Oppenheimer gaat over J. Robert Oppenheimer, de uitvinder van de atoombom. Hij wordt gespeeld door Cillian Murphy (Peaky Blinders) en de acteur krijgt steun van heel wat grote Hollywoodsterren.

Dit zijn onder meer Emily Blunt, Robert Downey Jr., Matt Damon, Rami Malek, Florence Pugh, Benny Safdie, Michael Angarano, Josh Hartnett en Kenneth Branagh.

Volledige trailer Oppenheimer
De film volgt het leven van theoretisch natuurkundige J. Robert Oppenheimer, de directeur van het Los Alamos Laboratory tijdens het Manhattan Project. Zijn bijdragen leidden tot de creatie van de atoombom.

Hieronder zie je de volledige trailer van de eerste film die Nolan maakte voor Universal Pictures, nadat de regisseur vele films opleverde voor Warner Bros.


De biografische film in Nolan-stijl gaat op 20 juli 2023 in première in de Nederlandse bioscoopzalen en mag zich rekenen tot de allergrootste films die in 2023 op het witte doek verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair