Netflix verwijderalarm: kijk deze film met drie topacteurs voordat hij verdwijnt

Netflix verwijderalarm: kijk deze film met drie topacteurs voordat hij verdwijnt

Je hebt nog enkele dagen de tijd!

Netflix voegt elke maand weer de nodige films en series toe, maar om daar plaats voor te maken moet de streaminggigant ook bepaalde projecten verwijderen. Hieronder zetten we deze nog even op een rij, zodat je deze nog snel kan zien voordat ze 'verdwijnen'!

Voornamelijk series zullen van Netflix gehaald worden, maar gelukkig worden niet heel veel films van de streamingdienst gehaald. Er zit echter wel een grote titel bij en dat is The Comeback Trail.

The Comeback Trail
Een film met drie legendarische acteurs. De hoofdrol is weggelegd voor Robert De Niro. Hij speelt de aan lager wal geraakte producent Max Barber. Om van een maffioso (Morgan Freeman) die hij geld schuldig is af te komen, moet Barber een western maken met de tevens aan lager wal geraakte Duke Montana (Tommy Lee Jones).

Het plan is om Montana 'per ongeluk' om het leven te laten komen tijdens een stunt zodat Barber het verzekeringsgeld kan opstrijken. Er is echter één probleem; Duke lijkt haast onsterfelijk... Bekijk de trailer hieronder.



Meer
In de aankomende dagen zien zullen eveneens 7:19 en een voorstelling van Claudia de Breij 'verdwijnen'. Aan het einde van de week zal duidelijk worden welke films er op 31 december vertrekken.

NieuwsFilm

meest populair