Netflix pakt vandaag uit met een absurde komedie vol bekende sterren

Netflix pakt vandaag uit met een absurde komedie vol bekende sterren

Voor de fans van Kevin Smith.

Netflix heeft vandaag een opvallende nieuwe titel toegevoegd aan zijn catalogus: Jay & Silent Bob Reboot. In deze lompe komediefilm van Kevin Smith (Clerks) vertrekken twee vrienden naar Hollywood om daar een filmproductie gebaseerd op hun leven te verhinderen.

Kevin Smith maakt al heel wat jaren films die vallen onder de categorie 'niche'. Ze zijn absoluut niet voor iedereen weggelegd, maar voor fans van de regisseur is de met sterren gevulde Jay & Silent Bob Reboot - een soort-van-vervolg op Jay and Silent Bob Strike Back (2001) - een mooie toevoeging.

Recensies
Op Rotten Tomatoes, een site waarop recensies worden verzameld, scoort Jay & Silent Bob Reboot, een prima score van 64 procent met een gemiddelde beoordeling van een 6.3. Het is humor waar je van moet houden, maar het gewoon een keer checken van deze film kan sowieso voor niemand kwaad.

Jay & Silent Bob Reboot (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kevin Smith | Cast: Jason Mewes, Kevin Smith, Harley Quinn Smith, e.a.
Jay en Silent Bob, twee lapzwanzen die normaal het liefst hele dagen blowen, komen in actie wanneer ze ontdekken dat er een Hollywood-reboot in de maak is van een film die op hun leven is gebaseerd. Ze reizen het hele land door om deze productie te saboteren. Onderweg komt Jay zijn ex-vriendin tegen en komt hij erachter dat hij een dochter heeft.



Interesse in deze film? Je kunt hem eventueel hier direct bekijken.

NieuwsFilm

meest populair