Komt er nog wel een 'Bad Boys 4' met de gevallen Will Smith?

Komt er nog wel een 'Bad Boys 4' met de gevallen Will Smith?

Er lijkt geen reden tot zorg...

Elk jaar is er wel een beroemdheid die gigantisch van zijn of haar voetstuk valt door een controversiële gebeurtenis. Dit jaar was dat zonder twijfel Will Smith dankzij... Nou ja, dat weten we nou wel.

Diens filmcarrière werd gelanceerd met Bad Boys in 1995. In 2003 scoorden hij, en medespeler Martin Lawrence, een nog grotere hit met Bad Boys II, maar de echte klapper kwam in 2020 met Bad Boys For Life.

Het derde deel werd, vlak voordat de coronapandemie uitbrak, de best verdienende film in de franchise met $426,5 miljoen dollar. Het lijkt erop dat de studio dus alle motivatie ter wereld heeft om door te gaan met het snel geplande vierde deel... Maar kan dat ook met Smith?

Zowel de studio als collega's als de producent staan achter hem
Hij krijgt nog steeds grote rollen in grote titels aangeboden, maar er zit duidelijk een vlek op zijn populariteit. Producent Jerry Bruckheimer aarzelde echter niet om zijn steun uit te spreken aan de acteur.

Dit deed hij in een interview met THR: "Absoluut kan Will terugkomen. Ik bedoel, hij heeft een fout gemaakt, maar blijft een fenomenale acteur en er is altijd vergeving in de wereld. Hopelijk zal het publiek hem vergeven".

Eerder al sprak collega Lawrence positief over de ontwikkeling en naar verluidt blijft het project in productie, ondanks annuleringsberichten.



NieuwsFilm

meest populair