Carice met DiCaprio en Law

De internationale carrière van Carice van Houten krijgt meer en meer vaart, en daarbij specialiseert de actrice zich momenteel vooral in het spelen van de vrouw van internationale sterren. Vandaag maakte haar agent twee nieuwe projecten bekend, nadat ze eerder al was gecast voor de rol van de vrouw van Claus von Stauffenberg (Tom Cruise) in de nieuwe film van regisssur Bryan Singer (X-Men, Superman Returns), en als geliefde van Vivaldi (Joseph Fiennes) in een biografische film over de componist.

De nieuwe projecten: Van Houten zal te zien zijn als de vrouw van Leonardo DiCaprio in Body of Lies, de nieuwe film van Ridley Scott (Alien, Blade Runner) over een voormalige journalist die als CIA-agent naar Jordanië wordt gestuurd om jacht te maken op een Al-Qaida terrorist. Russell Crowe speelt ook mee in het drama, een verfilming van David Ignatius' gelijknamige boek.

Na de opnames van Body of Lies spoedt van Houten zich naar de set van Repossession Mambo, een science-fiction thriller over illegale orgaanhandel met onder andere Jude Law en Forest Whitaker, waarin ze de vrouw van Law zal spelen.



NieuwsFilm

meest populair