Michael B. Jordan: "Het derde deel van 'Creed' zal geen normale boksfilm worden"

Michael B. Jordan: "Het derde deel van 'Creed' zal geen normale boksfilm worden"

Maar wat wordt het dan wel?

De oorspronkelijke Rocky-filmreeks leek al niet op te houden. Creed is de reeks die daarop volgde. Deze is inmiddels ook al aan zijn derde film toe. Toch zal de nieuwste film hierin verrassend blijven, als we regisseur en hoofdrolspeler Michael B. Jordan mogen geloven.

Rocky was jarenlang dé film als het over boxen ging. Sylvester Stallone speelde hierin de hoofdrol. Hij was na zes films al niet meer de jonge god die hij eerst was, dus werd het in 2015 tijd voor iemand anders om het werk over te nemen.

Jonge acteur
Dat werd dus uiteindelijk Chronicle-acteur Jordan. In de eerste twee Creed-films was het personage van Stallone nog in een mentorrol te bezichtigen, maar dat zal in de derde waarschijnlijk minder het geval zijn.

Toch is Jordan nog steeds enthousiast over dit project. In een behind-the-scenes interview geeft hij aan: "Creed III is niet zomaar een boksfilm. We wilden echt profiteren van de emotionele reis van de personages en dat in de boksring stoppen."

Debuut
Creed III is de eerste film die Jordan zal regisseren. Hij heeft er zelf dus veel vertrouwen in en denkt dat de fans van de filmreeks het ook zeker zullen waarderen.



NieuwsFilm

meest populair