Vanaf deze dag kun je 'The Menu' al streamen via HBO Max

De film is vanaf begin aankomend jaar al te streamen.

Al sinds afgelopen november draait The Menu in de Nederlandse bioscopen. Nu is echter onthuld wanneer de film ook via streaming bekeken kan worden.

Al sinds zijn première op het Toronto International Film Festival weet de duistere comedy/thriller The Menu van regisseur Mark Mylod hoge ogen te gooien bij zowel de filmcritici als het algemene publiek. Het is dan ook niet gek dat de film al $64 miljoen dollar heeft weten binnen te slepen aan de wereldwijde box-office.

In het verhaal volgen we het koppel Margot en Tyler die afreizen naar een eiland. Daar mogen ze in een exclusief restaurant uitgebreid dineren onder begeleiding van de chef Slowik. Tijdens het evenement heeft de chef echter schokkende verrassingen voor zijn gasten in petto.

Wanneer te streamen?
Na een redelijk succesvolle bioscooprelease heeft men laten weten wanneer de film op streaming zal verschijnen. Via de socialmediakanalen heeft HBO Max namelijk aangekondigd dat The Menu al in de eerste dagen van 2023 op de streamingdienst te zien zal zijn.


Sterrencast
Naast een sterrenmenu heeft de film ook een sterrencast, met rollen voor niemand minder dan Anya Taylor-Joy, Ralph Fiennes, Nicholas Hoult, Hong Chau, John Leguizamo, Janet McTeer, Judith Light, Reed Birney, Aimee Carrero, Arturo Castro en Rob Yang.

The Menu is dus al vanaf 3 januari 2023 te zien op HBO Max. Wil je al een eerste indruk opdoen? Lees dan hier de recensie van FilmTotaal.



NieuwsFilm

meest populair