Komt de 'Pirates'-carrière van Johnny Depp ten einde met de dood van Jack Sparrow?

Komt de 'Pirates'-carrière van Johnny Depp ten einde met de dood van Jack Sparrow?

Natuurlijk niet!

Terwijl acteur Johnny Depp aan het herstellen is van zijn jarenlange beruchte juridische strijd met ex-vrouw Amber Heard, staan er meerdere Pirates of the Caribbean-films op het punt van starten.

Depp is en blijft natuurlijk hét gezicht van Disney's piratenfranchise als roekeloze Captain Jack Sparrow, de rol die hij in alle (voorlopig) vijf delen vertolkte, de laatste keer in Dead Men Tell No Tales (2017).

Het zesde deel in de officiële hoofdreeks is al een tijdje in ontwikkeling en sindsdien gonzen de berichten over en weer of Depp nou wel of niet terugkeert als Sparrow. En zo niet, wat dan te doen met het personage?

Ooit was er het gerucht dat de geliefde kapitein offscreen om het leven zou komen, maar vaste producent Jerry Bruckheimer verwijst dit nu definitief naar het land der fabelen. Lees hieronder wat hij zei:

Tegen The Hollywood Reporter: "Je kunt Jack Sparrow niet doden. Dan hebben we in het verleden al eens geprobeerd, maar dat werkte niet".

Alleen voor $300 miljoen dollar
Bruckheimer is nog steeds optimistisch over de mogelijkheid dat Depp in de toekomst weer van de partij is en hoewel die weinig interesse leek te hebben, is hij opvallend stil sinds de overwinning op Heard...



NieuwsFilm

meest populair