Harrison Ford legt uit waarom hij in het Marvel Cinematic Universe gaat spelen

Harrison Ford legt uit waarom hij in het Marvel Cinematic Universe gaat spelen

De 80-jarige acteur vertelt over de nieuwe stap in zijn carrière

Je zou denken dat een acteur zo iconisch als Harrison Ford op zijn tachtigste niet veel meer zo veel wilt doen in deze fase van zijn carrière. Niks is minder waar; Ford is binnenkort zelfs te zien in de tv-series 1923 en Shrinking. Het is voor het eerst dat de acteur hoofdrollen heeft in series. Nog opvallender is het feit dat Ford zich heeft toegevoegd als General Ross en al gelijk in twee films gaat verschijnen. Ford legt nu uit waarom hij General Ross gaat spelen.

Red Hulk?
Tijdens een interview met The Playlist kreeg Ford de vraag waarom hij in het MCU gaat spelen. Hij had een simpel antwoord: "Hé, kijk, ik heb veel dingen gedaan. Ik wil nu een aantal dingen doen die ik niet heb gedaan"

Aangezien het MCU-personage van Ford in de stripboeken bekend staat als Red Hulk werd er ook gevraagd of Ford voor het eerst een motion-capture pak aan zou trekken voor de rol en dus ook Red Hulk zou spelen.

Ford zweeg en gaf enkel een glimlach als reactie. De implicatie is dus dat General Ross in de nabije toekomst in de Red Hulk gaat veranderen.

Indy 5
Voordat Ford zijn MCU-debuut maakt in Captain America: New World Order zien we de acteur binnenkort nog een laatste keer als Indiana Jones.

Hieronder bekijk je de trailer van Indiana Jones and the Dial of Destiny. Vanaf 27 juni is de film te zien in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair