Michel Gondry in Cinema 301

Dinsdag 2 oktober zal in Cinema Overtoom 301 in Amsterdam de recente film The Science of Sleep van regisseur Michel Gondry te zien zijn.



Michel Gondry is bekend geworden als maker van kleurrijke, fantasievolle videoclips voor onder andere Björk, Massive Attack, Daft Punk en Beck, en regisseerde tevens de eigenzinnige film Eternal Sunshine of the Spotless Mind, waarvoor hij samen met schrijver Charlie Kaufman een Oscar in ontvangst mocht nemen.



Ook The Science of Sleep is een fantasierijk, dromerig liefdesverhaal geworden met acteurs Gael García Bernal en Charlotte Gainsbourg. De film heeft maar zeer kort in de Nederlandse bisocopen gedraaid, en filmzaal Cinema 301 geeft je nu de kans om deze wonderlijke film nog eens digitaal op het grote scherm te zien.



De bar gaat dinsdag 2 oktober open om 20:00 en de film start om 20:30. Na The Science of Sleep zullen een aantal van de mooiste videoclips van Gondry te zien zijn, waaronder video's voor Björk, Massive Attack, Daft Punk, The White Stripes en Oui-Oui. Entree kost slechts 4 euro (inclusief lidmaatschap) voor de hele avond!



Info: Second Screen en Overtoom 301. Op het FilmTotaal Forum kun je ideeën aandragen voor toekomstige screenings in Cinema 301.



NieuwsFilm

meest populair