Eerste foto's uit de mysterieuze scifi-film 'Megalopolis' van Francis Ford Coppola

Eerste foto's uit de mysterieuze scifi-film 'Megalopolis' van Francis Ford Coppola

Na vele jaren wachten is de regisseur er eindelijk aan begonnen.

Francis Ford Coppola heeft al heel wat pareltjes gemaakt. Denk bijvoorbeeld maar aan de geliefde The Godfather-trilogie en een van de beste oorlogsfilms aller tijden, Apocalypse Now. Is Megalopolis de volgende topfilm van de regisseur?

Coppola probeerde de film al meer dan 20 jaar te maken, maar dit bleek een stuk lastiger dan gedacht. Ondanks het feit dat de filmmaker al heel wat moois heeft geleverd, kreeg hij het bedrag dat hij nodig had maar niet bij elkaar. Hij betaalt dan ook enorm veel geld uit eigen zak om Megalopolis te kunnen maken, maar het begint er mooi uit te zien.

Foto's
Coppola wist een geweldige cast te strikken voor zijn film, waaronder Adam Driver en Audrey Plaza. De eerste setfoto's van de film, waarop deze twee acteurs te zien zijn, staan nu op het internet.

Deze zijn hier en hier te bekijken.

De cast bestaat verder uit andere grote namen zoals o.a. Forest Whitaker, Nathalie Emmanuel, Jon Voight, Laurence Fishburne, Shia Labeouf en Jason Schwartzman.

Verhaal
Er is nog maar tamelijk weinig bekend over het verhaal. Wel weten we dat Megalopolis een sciencefictiondrama zal worden over een vrouw die maar lastig kan kiezen tussen haar vader, die een klassieke kijk op de samenleving heeft, en haar minnaar, die juist een stuk progressiever is en zich voorbereidt op de toekomst.

Er is geen officiële releasedatum, maar Megalopolis zal naar verwachting ergens in 2024 in de bioscopen te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair