Will Smith toont gigantische littekens op zijn rug voor zijn nieuwste film

Will Smith toont gigantische littekens op zijn rug voor zijn nieuwste film

De met een Oscar bekroonde acteur kreeg behoorlijk veel likes.

Will Smith wist met zijn laatste rol in King Richard hoge ogen te gooien. De acteur was ijzersterk in de film en won hiervoor zelfs een Oscar. Toch verliep de ceremonie allesbehalve vlekkeloos, waardoor de nodige mensen dachten dat zijn carrière er misschien wel op zat. Dat blijkt waarschijnlijk toch niet het geval te zijn.

Smith verkocht Chris Rock een klap, nadat laatstgenoemde een grapje maakte over het kale hoofd van Jada Pinkett Smith. Toch gaat Smith gewoon door met het maken van films. Nu is hij druk bezig met het promoten van zijn nieuwste film, Emancipation.

Verhaal
Emancipation speelt zich af in 1863, wanneer een voormalige slaaf zich aansluit bij de Union Army. Als onderdeel van dit leger hoopt hij zijn familie weer te vinden. Het verhaal is gebaseerd op een foto van de persoon Peter of "Whipped Peter" uit die tijd. Dit is de rol die Smith speelt.

Peter heeft dus echt bestaan. Smith kreeg als klein mannetje al een foto van de voormalige slaaf te zien. Dit liet een diepe indruk op hem achter.

Foto
Deze wereldberoemde foto (waar recentelijk nog behoorlijk veel over te doen was) speelt een grote rol in de film. Smith heeft het op Instagram over het kiekje.

Zo zegt de hoofdrolspeler: "Ik zag de foto van 'Whipped Peter' voor het eerst toen ik nog op de middelbare school zat. Ik ben het nooit vergeten". Nu, vele jaren later, bestaat er exact hetzelfde kiekje van Smith. Hij postte de twee plaatjes op zijn Instagram en kreeg binnen de kortste keren miljoenen likes.

Bekijk de kiekjes hieronder.



NieuwsFilm

meest populair