'Suicide Squad'-regisseur David Ayer neemt het voor James Gunn op

'Suicide Squad'-regisseur David Ayer neemt het voor James Gunn op

Sommige fans gaan veel te ver.

Er is de laatste tijd behoorlijk veel te doen bij DC. Enkele weken geleden werd James Gunn aangesteld als de nieuwe grote baas van de superheldenstudio, waardoor veel grote namen al zijn vertrokken. David Ayer vindt alle commotie die hierdoor volgt maar overdreven.

Het is te begrijpen waarom menig DC-fan op dit moment niet blij is. Henry Cavill zal niet meer te zien zijn als Superman, ondanks het feit dat de spierbundel zelf recentelijk nog liet weten meer te doen te krijgen. Zelfs Patty Jenkins, de regisseuse van de eerste twee Wonder Woman-films, is vertrokken. Ook Black Adam-ster Dwayne 'The Rock' Johnson lijkt geen toekomst meer te hebben in het DCU.

Rustig
Ayer, o.a. bekend van de eerste Suicide Squad, neemt het nu voor Gunn op. Laatstgenoemde krijgt de laatste tijd behoorlijk veel kritiek te verduren, maar Ayer vindt dit niet terecht. Volgens hem gaan sommige fans ook te ver.



Sommige mensen hebben echter het gevoel dat Ayer deze 'fans' die zo kwaad worden bijstaat met zijn bovenstaande tweet. De regisseur laat duidelijk weten dat dit niet het geval is.



Akkefietje
Toch blijft het hier niet bij. Een andere Twitter-gebruiker gaat nog verder. Gunn en zelfs zijn vrouw zijn al bedreigd door deze 'fans' die veel te ver gaan. Een Twitter-gebruiker, met de naam RudeusG, zegt dat Ayer dit gewoon 'passie' noemt. Opnieuw komt de regisseur voor zijn eigen op met het onderstaande bericht.



NieuwsFilm

meest populair