Nieuw op Disney+: De bizarre horrorfilm 'Barbarian' met 'Pennywise'

Nieuw op Disney+: De bizarre horrorfilm 'Barbarian' met 'Pennywise'

Horrorfans moeten deze gezien hebben.

Horrorfans opgelet: Disney+ heeft een gloednieuwe film toegevoegd aan zijn catalogus die je absoluut niet mag missen. Vanaf nu kijk je namelijk de bizarre prent Barbarian - met onder meer Bill Skarsgård (Pennywise uit It) - op de streamingdienst.

Barbarian is zonder twijfel een van de beste horrorfilms van 2022. Dat blijkt ook als we naar zijn recensies kijken. Op Rotten Tomatoes, een site waar recensies worden verzameld, scoort de film maar liefst 92 procent met een gemiddelde beoordeling van een 7.5.

Krankzinnig goed
Ook de reacties van het publiek waren overwegend enthousiast. "Wat een krankzinnige film. Ik heb inmiddels kaartjes besteld om hem dit weekend nog een keer te zien", schreef iemand bijvoorbeeld op social media toen de Barbarian eerder dit jaar net in de bioscopen was verschenen.

Barbarian (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Zach Cregger | Cast: Georgina Campbell, Justin Long, Bill Skarsgård, e.a. | Recensie
Wanneer Tes arriveert bij haar Airbnb in een verpauperde buitenwijk, blijkt ze deze door een dubbelboeking te moeten delen met ene Keith. Hij blijkt nogal een vreemde vogel te zijn. Al snel hebben ze door dat ze niet de enige bewoners zijn. Samen gaan ze op onderzoek uit in de ogenschijnlijk eindeloze keldergangen van het huis, maar dat hadden ze beter niet kunnen doen.



Interesse in Barbarian? Je kunt hem eventueel hier direct bekijken.

NieuwsFilm

meest populair