Oude bekende keert terug in het zesde deel van 'The Purge'

Oude bekende keert terug in het zesde deel van 'The Purge'

Het is ook de laatste keer dat hij te zien is in de reeks...

Goed nieuws voor fans van de The Purge-franchise; een heel belangrijk personage keert terug voor de zesde film in de reeks. Na jaren afwezigheid keert deze acteur weer terug naar de blockbuster-horrorserie.

Voor de zesde film in de The Purge-reeks zal het personage Leo Barnes zijn opwachting maken. Dat betekent dat oude bekende Frank Grillo (ook te zien in Captain America: Civil War) terugkeert op het witte doek voor de geliefde horrorserie.

Laatste keer
Hoewel Grillo dit al eerder naar buiten bracht, is het nieuws nu officieel bevestigd door hemzelf in een interview met ScreenRant. Met dit goede nieuws, komt helaas ook slecht nieuws. Het zal de laatste keer zijn dat het personage van Grillo te zien is in de horrorserie.

Frank Grillo speelde de rol van Leo Barnes als eerst in The Purge: Anarchy en daarna nog een keer in The Purge: Election Year. Bij de overige projecten uit de reeks was hij afwezig.

Wraak
Barnes was in het begin te zien als politieagent wiens zoon werd vermoord door een dronken chauffeur tijdens de Purge. Hij speelde daarna een sleutelrol als vader die wraak probeert te nemen tijdens de nacht waarin alles mag.



Het is nog niet bekend wanneer het zesde deel van The Purge uitkomt.

NieuwsFilm

meest populair