Diego Luna reageert op de geruchten dat hij Mr Fantastic wordt in het MCU

Diego Luna reageert op de geruchten dat hij Mr Fantastic wordt in het MCU

Is dit de Mr Fantastic van het MCU?

Diego Luna keerde dit jaar terug naar de wereld van 'Star Wars' met Andor op Disney+. Zowel fans en critici spreken lovend over de serie en Luna is zelfs genomineerd voor een Golden Globe voor zijn acteerwerk. Bepaalde 'scoopers' beweren dat Marvel Studios interesse zou hebben in Luna voor de rol van Mr Fantastic. De acteur reageert nu op deze geruchten.

Geruchten
John Krasinski vertelde recent nog dat het heel onwaarschijnlijk is dat hij terugkeert als Mr Fantastic in het MCU, wat leidde tot meer speculatie en geruchten over de acteur die het van hem gaat overnemen. Luna is een prominente naam in deze geruchten.

In een interview met Kristian Harloff kreeg Luna de vraag of hij ooit interesse zou hebben om in het MCU te acteren. Luna begon vervolgens zelf over de Mr Fantastic geruchten:

"Daar had ik het vanochtend over, net als de geruchten. Als je onderdeel wordt van geruchten, is de helft van de geruchten echt, weet je. Het is gewoon ongelooflijk hoeveel dingen ik nu zie."

"Het enige wat ik je kan vertellen is dat ik het de komende twee jaar druk heb. Over twee jaar zullen we zien of ik überhaupt in films wil spelen."

Geen ontkenning
De acteur reageert nu op de geruchten zijn officieel een ja of nee antwoord te geven. Maar als hij aangeeft dat hij de komende twee jaar druk is, wordt het al lastig om Mr Fantastic te spelen. De nieuwe Fantastic Four-film komt namelijk in 2025 uit.

Opnames moeten dan minstens in 2024 al beginnen, wat schijnbaar niet overeenkomt met de agenda van Luna.

Bekijk het gehele interview hieronder.



NieuwsFilm

meest populair