Nu te streamen: 'Top Gun: Maverick' met actieheld Tom Cruise

Nu te streamen: 'Top Gun: Maverick' met actieheld Tom Cruise

SkyShowtime heeft dé bioscoophit van het jaar toegevoegd.

SkyShowtime heeft dé bioscoophit van het jaar toegevoegd aan zijn catalogus: Top Gun: Maverick. In deze topfilm keert Tom Cruise na dertig jaar terug als de bekende gevechtspiloot voor een ongelooflijk meeslepend en actierijk avontuur.

Op Rotten Tomatoes, een site waar recensies worden verzameld, heeft Top Gun: Maverick met 96 procent bijna een perfecte score. Critici beoordelen de film gemiddeld met een 8.2. "Beter dan de originele film en ontzettend vermakelijk", luidt de consensus.

Fans door het dolle
Ook onder het publiek was deze nieuwe Top Gun een enorme hit. De film heeft bijna 1,5 miljard dollar op weten te halen aan de wereldwijde bioscoopkassa's en daarmee alle verwachtingen overtroffen. Top Gun: Maverick laat zien dat het publiek ongekend vakwerk altijd zal belonen.

Top Gun: Maverick (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joseph Kosinski | Cast: Tom Cruise, Miles Teller, Jennifer Connelly, e.a.
Maverick is al dertig jaar als piloot in dienst bij de marine en zou ook niet anders willen. Hij ontwijkt alle promoties om te kunnen blijven vliegen. Hoewel hij succesvol is in de lucht, is hij dat niet op de grond. Wanneer hij wordt geconfronteerd met zijn verleden, besluit Maverick dat het hoogtijd is om daar verandering in te brengen. Ondertussen begint hij met zijn collega's aan een van zijn gevaarlijkste missies ooit.



Interesse in Top Gun: Maverick? Je kunt deze film eventueel hier direct bekijken.

NieuwsFilm

meest populair