Chris Hemsworth topkandidaat voor volgende film van 'The Whale'-regisseur Darren Aronofsky

Chris Hemsworth topkandidaat voor volgende film van 'The Whale'-regisseur Darren Aronofsky

Is dit dan het volgende project van Hemsworth?

Darren Aronofsky staat de laatste paar maanden weer in de spotlight wegens het goede ontvangst van zijn nieuwe film The Whale met Brendan Fraser. Aronofsky heeft naast The Whale ook een serie gemaakt dit jaar, namelijk Limitless op Disney+ met niemand minder dan 'Thor'-acteur Chris Hemsworth. Een samenwerking tussen Aronofsky en Hemsworth voor een film lijkt nu in de planning te staan/

Aronofsky zei het volgende over Hemsworth: "Ik vind hem een geweldig mens, een gentleman en een geweldige ouder. Hij is echt een inspiratie voor mij. En dus zou ik graag weer met hem willen werken. We proberen het juiste project te vinden."

Geen Thor
Aronofsky maakte duidelijk dat hij geen interesse heeft om de volgende 'Thor'-film te regisseren. Aronofsky zou ooit een keer een 'Wolverine'-film maken in Japan, maar dat ging niet door vanwege een aardbeving en een tsunami.

Ook heeft hij een keer een 'Batman'-film gepitcht, maar ook daar kwam uiteindelijk niks van. Aronofsky heeft op dit punt in zijn carrière geen interesse meer om een superhelden film te maken.

Aronofsky's The Whale zie je vanaf februari in de Nederlandse bioscopen. Bekijk hieronder de nieuwste trailer.



NieuwsFilm

meest populair