Nicolas Cage heeft een aparte look voor zijn bizarre nieuwe film 'Dream Scenario'

Nicolas Cage heeft een aparte look voor zijn bizarre nieuwe film 'Dream Scenario'

Cage is kaal in de eerste blik op 'Dream Scenario'

De video on demand-jaren van de carrière van Nicolas Cage lijken nu eindelijk klaar te zijn. Zo maakte de acteur in de laatste jaren een hoop goed ontvangen arthouse film als Pig, Mandy en Color Out of Space. Ondanks het feit dat hij weer in grotere films als The Unbearable Weight of Massive Talent en de opkomende Renfield te zien is, lijkt de acteur niet te stoppen met bijzondere rollen en projecten. Zo heeft de acteur nu voor de film Dream Scenario weer een aparte look.

Weer een bizar verhaal
Dream Scenario wordt geproduceerd door Ari Aster (Midsommar, Hereditary) en geregisseerd door Kristoffer Borgli. De film gaat over een docent die plotseling wereldberoemd wordt nadat hij in iedereens dromen verschijnt.

Verdere details zijn nog niet bekend, maar het klinkt al exact als een film waar Nic Cage interesse in zou hebben. We zullen de film waarschijnlijk pas ergens in 2024 kunnen bekijken, maar niet getreurd; Cage is binnenkort te zien als Dracula in Renfield.

Renfield verschijnt op 5 april in de Nederlandse bioscopen. Hieronder bekijk je de eerste blik op Cage in Dream Scenario



NieuwsFilm

meest populair