Grote hint naar het verhaal in 'Avatar 3'

Grote hint naar het verhaal in 'Avatar 3'

Het tweede deel draait nog maar net in de bioscopen.

Voor wie Avatar: The Way of Water al heeft gezien vraagt zich mogelijk al af wat er allemaal in het derde deel kan gaan gebeuren. Let op: hieronder MILDE SPOILERS voor The Way of Water.

In het tweede deel zien we hoe Jake Sully (Sam Worthington) en Neytiri (Zoe Saldaña) en hun kinderen hun onderkomen zoeken op een andere plek op Pandora, om zo hun eigen Omaticaya-clan te beschermen.

Op die andere plek ontmoeten ze Ronal (Kate Winslet) en Tonowari (Cliff Curtis), de leiders van de Metkayina-clan. Het blijkt dat deel twee veel over de twee stellen zal gaan.

Jake/Neytiri vs. Ronal/Tonowari
"Er is veel gaande tussen mannen en vrouwen en tussen de twee mannen en de twee vrouwen," legde co-schrijver Rick Jaffa uit aan Variety. "Er is veel dynamiek gaande en die zal aanwezig blijven."

"Er is een heel herkenbare dynamiek die interfamilie, interpersoonlijk, interclan is en zich afspeelt op deze enorm grote schaal met verschillende werelden," voegde co-schrijver Amanda Silver toe.

"De clans die je gaat ontmoeten en de werelden die je op Pandora gaat zien - je kunt je niet eens voorstellen welke dat zijn. Net zoals de Tulkun een openbaring waren voor deze film, zal er nog veel meer aankomen," vervolgde Silver.

"Het is ongelooflijk opwindend, het verhaal dat de Sully's meemaken. Je kon het niet voorspellen," sluit de schrijver af.

Avatar: The Seed Bearer
Als de geruchten kloppen dan heet het derde deel Avatar: The Seed Bearer en deze moet in december 2024 in de wereldwijde bioscopen te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair