Nieuw op Netflix: De perfecte film voor de feestdagen 'Matilda the Musical'

Geniet met heel het gezin van 'Matilda the Musical'.

Netflix pakt morgen - op eerste kerstdag - uit met een ware topfilm voor heel de familie: Matilda the Musical. In deze nieuwe versie van het welbekende verhaal van meesterverteller Roald Dahl neemt het slimme meisje met telekinetische krachten het op tegen een fenomenale maar doodenge Emma Thompson.

Matilda the Musical is een perfecte kijktip voor de feestdagen. Deze energieke en sprankelende film is leuk voor jong en oud.

Positieve reacties
Op Rotten Tomatoes, een site waar recensies worden verzameld, scoort de musicalverfilming een zeer nette score van 90 procent - met een gemiddelde beoordeling van een 7.7.

De film heeft eerder dit jaar ook in de Engelse bioscopen gedraaid en ook onder het publiek viel deze goed in de smaak.


Roald Dahl's Matilda the Musical (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matthew Warchus | Cast: Alisha Weir, Lashana Lynch, Emma Thompson, e.a. | Stuur melding
Matilda, een meisje met een scherpe geest en een levendige fantasie, is niet echt geliefd bij haar ouders en vindt haar toevlucht in bibliotheekboeken. Ook op school heeft ze het niet makkelijk. Uiteindelijk durft ze voor zichzelf op te komen en weet ze haar levensverhaal op een wonderbaarlijke manier te veranderen. Samen met haar lieve juf Miss Honey neemt ze het op tegen het gemene schoolhoofd Ms Trunchbull.



Vanaf zondag kun je genieten van Roald Dahl's Matilda the Musical op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair