Nieuw signaal dat Marvel de 'World War Hulk'-film gaat maken?

Nieuw signaal dat Marvel de 'World War Hulk'-film gaat maken?

Een nieuw productiebedrijf van Marvel heeft gehint op de mogelijkheid van een 'World War Hulk'-film

Het is een sport onder diehard Marvel-fans: graven in de werktitels van mogelijke projecten waar productiemaatschappijen mee bezig zijn die gelieerd zijn aan Marvel Studios. Shadowstone Productions LLC, zo'n mogelijke maatschappij, zou bezig zijn met een film over 'World War Hulk'.

Een belangrijke hint zou 'm in de naam van de filmstudio zelf zitten. Shadowstone is immers een zeldzaam mineraal op aarde in de Marvel Comics.

Wraak
Deze steensoort werd gebruikt om het schip te fabriceren waarmee Hulk - in het Marvel Cinematic Universe in de bioscoop voor het laatst gespeeld door Mark Ruffalo in Avengers: Endgame - terug naar aarde kon worden gebracht om wraak te nemen op de Avengers, die hem tijdens Civil War wegstuurden.

Door de tv-serie She-Hulk werd Hulk's zoon in de comics, Skaar, al in het Marvel Cinematic Universe geïntroduceerd. Ook werd er gehint op de Red Hulk.

Hints
Harrison Ford moet bovendien generaal Thunderbolt Ross gaan spelen in de aankomende film Captain America: New World Order. Het zijn stuk voor stuk aanwijzingen dat een 'World War Hulk'-film wel eens werkelijkheid zou kunnen worden.

Ondanks alle losse puzzelstukjes is er niets officieel bevestigd door de filmstudio. De toekomst zal het uitwijzen.

Kun je geen genoegen krijgen van de avonturen van Bruce Banner en zijn alter ego Hulk? De Marvel-films waarin Hulk in voorkomt, zijn te streamen op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair