Wolverine en Deadpool 'haten elkaar' in 'Deadpool 3'

Wolverine en Deadpool 'haten elkaar' in 'Deadpool 3'

Hugh Jackman onthult meer over zijn terugkeer als de bekende Marvel-mutant.

Hugh Jackman heeft onthuld dat zijn Wolverine en Ryan Reynolds' grofgebekte mutant elkaar niet bepaald aardig zullen vinden in de Marvel-film Deadpool 3. Volgens de acteur zullen de twee populaire personages zelfs flink met elkaar op de vuist gaan.

"Hoe ik hun band zou plaatsen op een schaal van nul tot tien? Nul. Ze zijn elkaars tegenpolen. Ze haten elkaar", teaset Jackman in The Empire Film Podcast over de dynamiek die fans kunnen verwachten tussen Deadpool en Wolverine in de film.

"Logan is gefrustreerd door hem. Hij wil het liefst miljoenen kilometers van hem verwijderd zijn of zijn hoofd inslaan", licht de acteur toe. "Helaas is dat eerste niet mogelijk in deze film, dus wordt het vooral slaan".

Terugkeer
Fans vinden het fantastisch dat Reynolds het voor elkaar heeft gekregen om Jackman te strikken voor Deadpool 3. Eigenlijk was hij van plan om de rol achter zich te laten na Logan (2017). Die film is in feite een afscheidsode aan het personage.

Waarom keert hij dan toch terug? "Dit is allemaal mogelijk dankzij een technologie in de Marvel-wereld waarmee het mogelijk is om van de ene naar de andere tijdlijn te gaan", vertelde Jackman, die duidelijk veel geeft om Wolverine, eerder.

"Nu kunnen we terug en hoeven we niet met de Logan-tijdlijn te rommelen. Dat was belangrijk voor me en waarschijnlijk ook voor de fans".



NieuwsFilm

meest populair