Het team in 'The Expendables 4' is kleiner, maar waarom?

Het team in 'The Expendables 4' is kleiner, maar waarom?

Deze theorie verklaart wellicht Barney's kleinere team.

Sylvester Stallone keert een laatste keer terug als Barney Ross in de opkomende The Expendables 4. Niet alleen lijkt hij het stokje over te dragen aan Jason Statham, maar lijkt de line-up van het Expendables team een stuk kleiner te zien. Dit kan alles te maken hebben met Arnold Schwarzenegger's Trench.

Ross vs Trench
In The Expendables 4 keert maar een klein gedeelte van het originele team terug, namelijk Stallone, Statham, Randy Couture en Dolph Lundgren. Jet Li verliet in The Expendables 2 het team van Stallone's Ross en sloot zich in het vervolg aan bij het team van Schwarzenegger's Trench.

Het kan zijn dat de personages van Terry Crews en Wesley Snipes om dezelfde reden (naast redenen achter de schermen) het team hebben verlaten als Jet Li, namelijk geld. Het kan ook zijn dat ze niet goed om konden gaan met de jongere leden uit The Expendables 3 en daarom zijn overgelopen naar het team van Trench.

De frictie tussen Ross en Trench was in deel 1 zeer aanwezig, maar werd in de latere films eerder een vriendelijke rivaliteit. Of de rivaliteit weer erger is geworden door het eventuele overlopen van twee leden van Barney's team is natuurlijk de vraag.

We komen er in augustus achter wanneer de film uitkomt in de Nederlandse bioscopen.

Vertrek van Stallone
Stallone draagt het stokje over aan Jason Statham in de vierde Expendables. Hij zei hier het volgende over: "Dit is het dan. Ik geniet er gigantisch van, maar het is ook bitterzoet. Ik heb lang meegewerkt aan de franchise en het waren 12 prachtige jaren, maar het is tijd voor Jason om het over te nemen. Ik weet dat hij het fantastisch gaat doen."

Statham is binnenkort eerst te zien in Guy Ritchie's nieuwe film Operation Fortune: Ruse De Guerre. De film is vanaf 12 januari te zien in de Nederlandse bioscopen. De trailer bekijk je hieronder.



NieuwsFilm

meest populair