Nieuwe film op Netflix: Lieke van Lexmond in grote nieuwe Nederlandse komedie

Nieuwe film op Netflix: Lieke van Lexmond in grote nieuwe Nederlandse komedie

'Zwanger & Co' - een film vol zwangerschappen en bevallingen - kijk je vanaf donderdag op de streamingdienst.

Netflix pakt donderdag uit met een hilarische productie van eigen bodem: Zwanger & Co. In deze film draait het allemaal om zwangerschappen en bevallingen. En zoals altijd, spelen er weer een hoop leuke acteurs in mee.

Zwanger & Co is de nieuwe film van de koning van de Nederlandse romkom Johan Nijenhuis. Eerder leverde hij vermakelijke titels af met Verliefd op Ibiza (2013) en Marokkaanse Bruiloft (2022).

Net als die laatste film verschijnt ook Zwanger & Co redelijk snel na zijn bioscooprelease op Netflix. Zo wordt de catalogus van de streamingdienst op een fijn tempo aangevuld met Nederlandse content.

Voor de liefhebber
Hoewel Nederlandse romkoms niet voor iedereen zijn weggelegd, is er duidelijk een groot publiek voor dit soort films. Ook Zwanger & Co is weer een prima ensemblefilm geworden met een hoop leuke grappen en herkenbare situaties.


Zwanger & Co (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Johan Nijenhuis | Cast: Lieke van Lexmond, Maaike Martens, Bo Maerten, e.a. | Kijk direct
Vier zwangerschappen en bevallingen: allemaal in één familie. Verloskundige Merel wil niet eindeloos wachten met haar kinderwens en schakelt de hulp van een spermabank in. Dan komt ze de knappe ambulancebroeder Luuk tegen. Haar oudere zus Merel kampt met het lege-nest-syndroom. Haar nichtje Eva raakt ondertussen ook - per ongeluk - zwanger. Haar vader Piet is op zijn beurt aan zijn tweede leg begonnen en moet zorgen voor zijn pasgeboren dochter.



NieuwsFilm

meest populair