Van dit onderdeel in de 'Terminator'-films baalt regisseur James Cameron nu enorm

Van dit onderdeel in de 'Terminator'-films baalt regisseur James Cameron nu enorm

Veel wapens in T1 en T2.

Op dit moment heeft regisseur James Cameron veel succes met Avatar: The Way of Water, zijn eerste film in dertien jaar. De filmmaker kijkt in de interviews die hij geeft om de film te promoten ook terug op zijn eerdere films. Niet altijd is hij blij met wat hij daarin nu ziet.

"Ik kijk terug op een aantal films die ik heb gemaakt en ik weet niet of ik die film nu zou willen maken," zei Cameron in gesprek met Esquire.

Spijt van wapens
"Ik weet niet of ik het wapen zou willen fetisjiseren in de wereld van nu, zoals ik deed in een paar Terminator-films meer dan 30 jaar geleden," vervolgde de regisseur. "Wat er met wapens in onze samenleving gebeurt, maakt me misselijk."

Cameron regisseerde twee Terminator-films die in 1984 en 1991 uitkwamen. De Terminator van Arnold Schwarzenegger gebruikt vele wapens in deze en de andere films, waaronder een shotgun, machinegeweren en allerlei handwapens.

Internet Movie Firearms Database
Alle wapens zien die de T's van Schwarzenegger? Deze kun je bekijken op deze pagina op de imfdb, ofwel de the Internet Movie Firearms Database.



NieuwsFilm

meest populair