Dit is de ideale verschijningsdatum voor de nieuwe 'Terminator'-film

Dit is de ideale verschijningsdatum voor de nieuwe 'Terminator'-film

Hoe de nieuwe 'Terminator'-film er na het tegenvallende 'Dark Fate' ook uit komt te zien, er is een ideale verschijningsdatum waarop de film uit zou kunnen komen

Het duurt nog wel even voor er überhaupt een nieuwe 'Terminator'-film zal worden aangekondigd. Maar mocht een vervolg op Terminator: Dark Fate in de koker zitten, dan is er een perfecte verschijningsdatum.

De 'Terminator'-franchise heeft de nodige tegenvallende vervolgen gehad na het succes van Terminator 2: Judgment Day, de klassieker uit 1991 met Arnold Schwarzenegger in de titulaire rol die fans de cyborg-moordenaar uit de toekomst definitief in de harten deed sluiten. Ook Terminator: Dark Fate uit 2019 werd niet enthousiast onthaald door de kijker.

Sleutelmoment
Mocht er een nieuwe poging worden gewaagd tot het maken van een 'Terminator'-film, dan is er in ieder geval een ideaal moment waarop de film zou kunnen verschijnen. Het zou perfect aansluiten bij een sleutelmoment in de verhaallijn van de films.

Dat is het jaar 2029. De saga kent verschillende bepalende data, zoals 1984 (het moment waarop Skynet de T-800 terug in de tijd stuurt om Sarah Connor om te leggen) en 1997 (het jaar waarin Judgment Day plaatsvond).

Ideaal
Op 11 juli 2029 won het menselijk verzet de strijd tegen Skynet en deden de machines nog een laatste poging om het tij te keren, door de T-800 naar 1984 te sturen. Een nieuwe 'Terminator'-film zou dus ideaal op 11 juli 2029 kunnen worden uitgebracht.



Gezien het rappe tempo waarin de 'Terminator'-films elkaar de laatste jaren opvolgen, lijkt het de vraag of de makers daadwerkelijk het geduld op kunnen brengen om tot 2029 te wachten. Maar als een eventueel nieuw project in 2029 goed wordt aangepakt, zullen de fans ongetwijfeld opnieuw enthousiast kunnen worden.

De recentste film in de 'Terminator'-franchise, Terminator: Dark Fate, is te zien op Disney+.



NieuwsFilm

meest populair