Tobey Maguire zette handtekening als Elijah Wood om verwarde 'Lord of the Rings'-fan tevreden te houden

Tobey Maguire zette handtekening als Elijah Wood om verwarde 'Lord of the Rings'-fan tevreden te houden

Tobey Maguire heeft verklapt dat hij stiekem een handtekening als Elijah Wood aan een verwarde 'Lord of the Rings'-fan uitdeelde om hem niet teleur te hoeven stellen

Acteur Tobey Maguire deelde ooit een handtekening uit aan een 'Lord of the Rings'-fan, toen die hem aanzag voor hoofdrolspeler Elijah Wood. Om de verwarde fan een teleurstelling te besparen, speelde Maguire het spelletje maar gewoon mee.

Maguire was destijds vanaf 2002 vooral bekend als de ster in de 'Spider-Man'-films van regisseur Sam Raimi. Een jaar eerder speelde Elijah Wood voor het eerst de rol van Frodo Baggins in de beroemde 'Lord of the Rings'-trilogie van Peter Jackson.

Uiterlijke overeenkomsten
En laten de twee acteurs nou best wel wat uiterlijke overeenkomsten hebben. Tijdens een Ask Me Anything (AMA) op Reddit vertelde Maguire dan ook dat hij een keer werd verward voor Wood door een fan van de Hobbit-acteur.

Maguire zag zich genoodzaakt om een handtekening te zetten alsof hij daadwerkelijk Wood was. Zo hoefde de vrouwelijke fan de teleurstelling van haar vergissing niet te ondergaan.




Het is vaker voorgekomen dat acteurs werden aangezien voor Elijah Wood. Ook 'Harry Potter'-acteur Daniel Radcliffe heeft wel eens laten weten nogal vaak voor de Amerikaan te worden aangezien.

Aangezien Wood de laatste jaren vooral voice-overwerk heeft gedaan, is het misschien ook niet zo vreemd dat niet elke fan precies weet hoe hij er nu uitziet.

Maguire is binnenkort te zien in de nieuwe film Babylon van Damien Chazelle, waar hij ook producent van is. De film komt op 19 januari 2023 in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair