Op deze dag komt dan eindelijk de trailer van 'The Flash' uit

Op deze dag komt dan eindelijk de trailer van 'The Flash' uit

De laatste keer dat Warner hier een trailer uitbracht was in 2006.

De weg naar The Flash is op zijn minst gezegd turbulent geweest. Nadat vier regisseurs het project van de grond probeerde te krijgen, lukte het pas na zes jaar met regisseur Andy Muschietti (It) om te beginnen met de opnames. Nu lijkt de studio erg tevreden met de film, maar moeten ze weer dealen met de criminele activiteiten van hoofdrolspeler Ezra Miller. Volgend jaar komt de film dan toch uit en we weten nu precies wanneer we een nieuwe trailer kunnen verwachten.

Super Bowl
De Super Bowl is een van de grootse evenementen in de Amerikaanse sportwereld. Veel studio's en merken willen dan ook graag een reclamespotje tijdens dit evenement hebben, maar dat is niet bepaald goedkoop.

Een van de spotjes van de komende Super Bowl op 13 februari is nu dus een nieuwe trailer van The Flash. De laatste keer dat Warner Brothers een spotje had tijdens de Super Bowl was in 2006. Dat ze nu de nieuwe trailer van The Flash hier in première laten gaan, toont dat ze veel vertrouwen hebben in de film en er vol op inzetten.

Eerste teaser
Hieronder bekijk je de inmiddels een-jaar oude teaser van The Flash, waarin we onze eerste blik krijgen op de terugkeer van Michael Keaton's Batman. De film is vanaf 20 juni te zien in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair