Gecancelde Bill Cosby denkt volgend jaar grote comeback te maken

Gecancelde Bill Cosby denkt volgend jaar grote comeback te maken

De vraag is of dit hem gaat lukken.

Bill Cosby is enkele jaren al niet meer welkom in Hollywood. In 2018 werd de komiek veroordeeld tot een gevangenisstraf voor het drogeren en misbruiken van Andrea Constand. Afgelopen zomer kwam hij echter weer op vrije voeten en nu wil de 85-jarige Crosby een grote comeback maken.

Tijdens een recent radio-interview met het Amerikaanse station WGH zei Cosby het volgende: " Ik heb het gevoel dat ik weer in staat ben op te treden en de Bill Cosby te laten zien die het publiek zo goed kent". De vraag is echter of mensen hier echt op zitten te wachten...

Reputatie
Cosby heeft namelijk alles behalve een goede reputatie. Ondanks het feit dat het hooggerechtshof van de staat Pennsylvania een streep door zijn veroordeling zette omdat het proces oneerlijk zou zijn geweest, werd de komiek eerder deze maand wederom aangeklaagd voor seksueel misbruik.

5 vrouwen hebben Cosby namelijk beschuldigd van onder meer verkrachting. De komiek ontkent alle beschuldigingen en wil toch gewoon terugkeren op het podium. Een woordvoerder van de komiek bevestigt dat er op dit moment wordt gekeken naar een eventuele tour in de lente en de zomer. Meer nieuws zal ongetwijfeld snel volgen.

Zie hieronder een recent bericht van Cosby, die zich nu weer erg goed schijnt te voelen.



NieuwsFilm

meest populair