Boezem van Megan Fox lijkt opeens flink groter op Insta-foto's

Boezem van Megan Fox lijkt opeens flink groter op Insta-foto's

Ze zoekt ook een vriendinnetje.

Actrice Megan Fox wist zo'n 15 jaar geleden heel wat harten sneller te doen kloppen met haar optreden in Transformers. Ze was toen nog een jonge twintiger en hing waarschijnlijk aan menig muur in de slaapkamers van filmkijkende tieners.

Ondertussen gaat ze richting de veertig, maar ze speelt nog altijd in allerlei snelle actiefilms. Zo zal ze volgend jaar opduiken in The Expendables 4. En in Johnny & Clyde, een actiefilm waarin ze een bikkelharde baas van een casino speelt.

Verder nam ze recent de scifi-thriller Subservience met ook Michele Morrone op. Daarin speelt ze een "domestic SIM" die op hol slaat. Ze zal ook nog te horen zijn in de animatiefilm Naya Legend of the Golden Dolphin.

Vriendinnetje gezocht
Het zal een de vraag blijven waar Megan met haar gedachte was toen ze een nieuwe Insta-post plaatste. "Momenteel op zoek naar een vriendin. Dien aanvragen in via de DM," schrijft ze erbij. Dus als je Megans vriendinnetje wil zijn..!?

De foto's die ze erbij plaatste laten twee andere vriendinnen van Megan zien, en die lijken er niet kleiner op te zijn geworden sinds de laatste keer dat we Megan in het celebhoekje van FilmTotaal voorbij zagen komen.


Wil je de 36 jarige Megan Fox zien, samen met haar vriendinnen? Bekijk de foto's dan nu op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair