Algemeen

Scream 4 dan toch?

door Peter Hendrix op 05.10.2007 om 05:36 in Algemeen
Er komt met zekerheid een vierde Scream. Dat staat te lezen op de officiële blog van The Weinstein Company.

"The fans have been asking for a 4th Scream movie for years and we're finally giving it to them. As far as details go, we're only in the planning stages and we may not get around to it [Scream 4] for quite some time, but rest assured, it will happen."

Al kan Scream 4 wel nog even op zich laten wachten, want hoewel er met het idee gespeeld wordt, is er momenteel nog geen script.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Thiver

Avatar

Vreemd bericht dit. De titel doet vermoeden dat er nog niets zeker is (vraagteken), vervolgens staat in de eerste zin dat een vierde Scream al zeker is en uiteindelijk staat in de laatste zin dat er momenteel alleen nog maar met het idee wordt gespeeld...

BillyBlack

Avatar

Thiver "Vreemd bericht dit. De titel doet vermoeden dat er nog niets zeker is (vraagteken), vervolgens staat in de eerste zin dat een vierde Scream al zeker is en uiteindelijk staat in de laatste zin dat er momenteel alleen nog maar met het idee wordt gespeeld..."


De titel van het bericht kan ik ook niet verklaren... Maar dat ze in het bericht zelf steeds terugkomen op hun eigen boodschap heeft een duidelijke hoofdgedachte: ze schamen zich ervoor. En terecht.

Djistus

Avatar

Het blijkt alweer nep te zijn.

http://www.worstpreviews.com/headline.php?id=6070&count=0

Bloody-Disgusting heeft het uitgezocht en Weinstein reageerde dat er helemaal geen plannen waren.

Planethugo

Avatar

Hopelijk echt nep, hier zit toch niemand meer op te wachten. Deel 1 was helemaal geweldig, 2 al minder en 3 al vrij zwak.

SunChaser

Avatar

Al kan Scream 4 wel nog even op zich laten wachten, want hoewel er met het idee gespeeld wordt, is er momenteel nog geen script.


Dat had deel 3 ook al niet meer

MegaMarsvin

Avatar

Da's waar we op zaten te wachten, een nog minder boeiend vervolg in de Scream serie...

geertvdheide

Avatar

De hele reeks is altijd al niks geweest. Zelfs qua puur oppervlakkig vermaak zijn er honderden betere films. De "Scooby Doo"-achtige sfeer en humor kon mij in elk geval absoluut niet bekoren. En een vierde deel zou al helemaal erg zijn.

NieuwsFilm

meest populair