Miles Teller (Top Gun, Whiplash) als geliefd Marvel-figuur Nova

Miles Teller (Top Gun, Whiplash) als geliefd Marvel-figuur Nova

Komt de acteur het MCU versterken?

Miles Teller is al enkele jaren een geliefde naam in Hollywood. De acteur wist hoge ogen te gooien in diverse blockbusters, waardoor de nodige filmfanaten hem nu maar wat graag zouden zien als een Marvel-superheld. Een artiest maakt dit nu mogelijk en heeft Teller omgetoverd tot Nova.

Teller, o.a. bekend van Footloose, Whiplash en de grote hit van vorig jaar, Top Gun: Maverick, heeft de rollen voor het oprapen. Fans van de acteur zien hem ook als een goede Bond of als een superheld in het MCU. Marvel is ook altijd op zoek naar nieuwe grote namen dus wie weet komt Teller ze wel versterken.

Nova
Een artiest, genaamd Subi Ozil, heeft Teller hieronder omgetoverd in Nova, een bekende superheld in het MCU. Eerlijk is eerlijk, de look staat Teller bijzonder goed.



Nova, wiens echte naam Richard Rider is, bestaat al sinds 1976. Hij maakt deel uit van het intergalactische politiekorps, genaamd Nova Corps, waar de agenten allemaal superkrachten hebben om de strijd aan te gaan met slechteriken. Ook maakt hij deel uit van de New Warriors en The Secret Avengers.

NieuwsFilm

meest populair