Netflix verwijderalarm: kijk deze films snel voordat ze verdwijnen

Netflix verwijderalarm: kijk deze films snel voordat ze verdwijnen

Het eerste Spider-Man avontuur met Tom Holland staat nog maar enkele dagen 'online'.

Netflix voegt elke maand weer de nodige films en series toe, maar om daar plaats voor te maken moet de streaminggigant ook bepaalde projecten verwijderen. Hieronder zetten we nog even de beste op een rij, zodat je deze nog snel kan zien voordat ze 'verdwijnen'!

Gelukkig valt het mee. Er was een grote schoonmaak op 31 december, maar nu kunnen we toch even rustig ademhalen. Vooralsnog verdwijnen er slechts 11 films en series in januari. Toch zit ook hier veel moois tussen.

Spider-Man
De grootste titel is zonder enige twijfel Spider-Man: Homecoming. Het is de eerste film waarin Tom Holland in de huid kruipt van de geliefde superheld. Mocht je deze nog niet gezien hebben, doe dat dan snel. Je hebt namelijk nog maar enkele dagen de tijd, aangezien de blockbuster vanaf 7 januari niet meer op de streaminggigant te zien zal zijn.

Bekijk hieronder nogmaals de trailer.



Andere titels
Andere films die in de komende dagen verwijderd zullen worden zijn Dangerous, Uncle Drew en Who's the Boss. Ook zullen we afscheid moeten nemen van geliefde series zoals Damnation en Angel Beats.

NieuwsFilm

meest populair