Netflix pakt binnenkort uit met een spannende film 'Where the Crawdads Sing'

Netflix pakt binnenkort uit met een spannende film 'Where the Crawdads Sing'

Later deze maand wordt 'Where the Crawdads Sing' toegevoegd aan de streamingdienst.

Netflix pakt later deze maand uit met een interessante nieuwe film: Where the Crawdads Sing. In deze romantische thriller speelt Daisy Edgar-Jones (Normal People) een moerasvrouw die wordt verdacht van moord.

Op Rotten Tomatoes, een site waarop recensies worden verzameld, heeft Where the Crawdads Sing een score van 35 procent met een gemiddelde beoordeling van een 5.2. Critici zijn dus niet erg te spreken over de dramafilm.

Publieksreacties
Het publiek daarentegen is stukken positiever. Op Rotten Tomatoes scoort de prent bijna vijf uit vijf sterren. Op IMDb geven gebruikers hem gemiddeld een 7.1.


Where the Crawdads Sing (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Olivia Newman | Cast: Daisy Edgar-Jones, Taylor John Smith, Harris Dickinson, e.a. | Stuur melding
Kya wordt als kind in de steek gelaten en zichzelf moet zien te redden in het gevaarlijke moerasgebied van North Carolina. Als ze in contact komt met twee jonge mannen uit het dorp, gaat er een nieuwe wereld voor haar open. Maar als één van die twee dood gevonden wordt, wordt de ogenschijnlijk zachtaardige Kya meteen door de politie en buurtbewoners aangewezen als hoofdverdachte.



Where the Crawdads Sing is vanaf 28 januari op Netflix te zien.

NieuwsFilm

meest populair