Familie van zwaargewonde Jeremy Renner laat zich uit over zijn toestand

De operatie is goed verlopen.

Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Jeremy Renner. De Hawkeye-acteur heeft een vreselijk ongeluk gehad en ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. Hoe dit precies heeft kunnen gebeuren lees je hier. In dit artikel laat zijn familie zich over zijn situatie uit.

Zij hebben namelijk een statement uitgebracht waarin het volgende staat: "Wij kunnen nu bevestigen dat Jeremy de nodige serieuze verwondingen heeft opgelopen en zich heeft moeten laten opereren. De operatie is inmiddels achter de rug. Hij ligt nog in de intensive care maar zijn situatie is nu wel stabiel".

Woordvoerder
De woordvoerder van de familie gaat verder: "Jeremy's familie wil alle ongelofelijke doctoren en verpleegsters bedanken, net zoals de Truckee Meadows Fire and Rescue, Washoe County Sheriff, Reno City Mayor Hillary Schieve en de Carano en Murdock families. Ook willen ze iedereen immens bedanken voor alle berichten. Zijn fans tonen enorm veel liefde".

Niet alleen 'gewone mensen' denken aan Renner. Ook veel acteurs hebben hem al allerlei berichten gestuurd, waaronder zijn Marvel-collega Mark Ruffalo. De twee zijn goed bevriend dus het is goed te begrijpen dat Ruffalo zich zorgen maakt. Zo zegt hij: "Ik bid voor mijn broeder, dat hij er snel weer bovenop komt. Stuur allemaal alsjeblieft positieve energie zijn kant op".

Ongeluk
Wel is er nog wat meer informatie. Het schijnt dat de acteur zich op de weg bevond om mensen te helpen die vast zaten in de sneeuw. Op dat moment werd hij geraakt door een Snowcat, een soort van speciale tractor gemaakt om sneeuw te ruimen.

NieuwsFilm

meest populair