Topfilm 'Glass Onion' met Daniel Craig verbreekt indrukwekkend record op Netflix

Topfilm 'Glass Onion' met Daniel Craig verbreekt indrukwekkend record op Netflix

De vermakelijke whodunitfilm scoort enorm op de streamingdienst.

Glass Onion: A Knives Out Mystery heeft opnieuw een record verbroken op Netflix. De vermakelijke whodunitfilm over Daniel Craigs speurneus Benoit Blanc staat nu in de top drie van films die het meest werden bekeken binnen de eerste tien dagen na release.

Na het onverwachte succes van Knives Out (2019), heeft regisseur Rian Johnson met Glass Onion een nieuw moordmysterie voor Blanc voorbereid.

Dit keer mag de van dik accent voorziende detective een glazen ui pellen op het Griekse eiland van een techmiljardair na de moord op een bekende.

Populair
Glass Onion is inmiddels een van de best bekeken films van de streamingdienst ooit. Netflix meet dit op basis van het volledige aantal uren dat een film wordt bekeken.

Na tien dagen is Glass Onion ruim 209 miljoen uur afgespeeld en hebben ruim 90 miljoen huishoudens hem volledig afgekeken (de prent heeft een speelduur 2 uur en 19 minuten).

Volledige top drie
De twee films die meer bekijks wisten te trekken op het platform binnen hun eerste tien dagen na release zijn: Red Notice en Don't Look Up.

Netflix heeft met Glass Onion dus duidelijk weer een hit te pakken.



Glass Onion: A Knives Out Mystery is nu op Netflix te streamen.

NieuwsFilm

meest populair