Algemeen

Caine vol lof over The Joker

door FilmTotaal op 08.10.2007 om 21:12 in Algemeen
Hij is natuurlijk enigszins bevooroordeeld aangezien hij zelf weer meespeelt in The Dark Knight, Christopher Nolans opvolger van Batman Begins, maar desondanks is Michael Caine vol lof over de prestaties van Heath Ledger als The Joker in de sequel die 24 juli in Nederland veschijnt.

"I tell you the big surprise in the new Batman: Heath Ledger as the Joker. He's fantastic. He's gone in a different direction than Jack Nicholson. Jack was like a really scary old, nasty old uncle with a funny face. Heath is like the most murderous psychopath you've ever seen on the screen."

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

-Jelle-

Avatar

Zo kwam hij tot nu toe ook wel op mij over. Ik kan niet wachten!

spacey

Avatar

Ik kan ook niet wachten op het vervolg. Hopelijk gebruiken ze ook dezelfde muziek als in Batman Begins, want die was echt heerlijk.

Jnk18

Avatar

Ja joh kan ook niet wachten! die gast is super goed in die rol, ziek ziek ziek! :D

Ice

Avatar

Ik vind het fijn om te zien dat er eens een keer een stripverfilming gemaakt wordt die niet voor alle tere zieltjes geschikt is gemaakt. En waarin het standaard concept wordt uitgewerkt.
Eindelijk een volwassen stripverfilming ipv die zoetsappige Spider-man meuk.

Deweb

Avatar

En vooral: met minder fantasy elementen. De aanpak van deze serie films is wat serieuzer en meer realistischer. Dat is goed voor het genré.

Ik ben dan ook echt benieuwd naar dit vervolg. En zeker hoe The Joker word neergezet. Kennelijk helemaal in de lijn der verwachtingen Smiley face.

Ravaged

Avatar

Top! Dat gecombineerd met Bale moet een geweldige confrontatie worden.

En Gyllenhaal i.p.v Holmes als vrouwelijke lead maakt het plaatje helemaal compleet. :D

NieuwsFilm

meest populair