Scifi-actiefilm 'JUNG_E' van Netflix laat dodelijke AI-robots los in de ruimte

Scifi-actiefilm 'JUNG_E' van Netflix laat dodelijke AI-robots los in de ruimte

Een supersoldaat moet het tegen ze opnemen, maar zij heeft andere plannen.

In 2016 wist de Zuid-Koreaanse regisseur Sang-ho Yeon hoge ogen te gooien met Train to Busan. Deze zombiefilm wordt vaak gezien als een van de beste zombiefilms aller tijden. Hopelijk wordt zijn nieuwste film, JUNG_E, eveneens een groot succes. Hieronder zijn in ieder geval al de eerste beelden te zien.

De film speelt zich af in de dystopische toekomst in het jaar 2194. De mensen hebben niet goed genoeg voor de aarde gezorgd, waardoor onze planeet onbewoonbaar is geworden. De mensen leven nu in een door de mens gemaakte schuilkelder, waar een burgeroorlog plaatsvindt en gigantische robots op alles en iedereen vuren.

Strijd
Een elite soldaat, genaamd Jung-E, met een zeer indrukwekkende carrière, wordt gekloond om een heel leger van onverslaanbare robots te maken, in de hoop zo de oorlog te kunnen winnen. Er worden allerlei pijnlijke experimenten op deze soldaat uitgevoerd, maar zij wil ontsnappen om terug te kunnen keren naar haar dochtertje. Bekijk de trailer hieronder.



De hoofdrollen zijn weggelegd voor Ryu Kyung-Soo en Kim Hyun-joo. Lang hoeven we niet meer op Jung_E te wachten, want over precies twee weken staat deze al op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair