Don Cheadle hint naar meer diepgang voor War Machine in Marvel-film 'Armor Wars'

Don Cheadle hint naar meer diepgang voor War Machine in Marvel-film 'Armor Wars'

Al sinds de eerste Iron Man speelt het karakter een bijrol in het Marvel Cinematic Universe.

Het karakter van James Rhoades (A.K.A. War Machine) draait al mee sinds het prille begin van het Marvel Cinematic Universe, maar het bleef tot op heden vaak bij een bijrol. Met het aangekondigde Armor Wars komt hier binnenkort verandering in.

Enige tijd geleden werd het aangekondigd dat Marvel Studios een Disney+ serie ontwikkelde rondom het personage War Machine genaamd Armor Wars. De serie zou gaan draaien om wat er gebeurt als de technologie van Tony Stark in de verkeerde handen zou vallen.

Van serie naar film
Eind vorig jaar werd echter door Marvel aangegeven dat Armor Wars niet langer meer als serie zou worden ontwikkeld, maar juist als een film.

In een eerder interview gaf producent Nate Moore aan dat deze keuze voornamelijk te maken had met dat het concept als een serie gewoonweg te duur zou zijn worden.

Meer diepgang
Al vanaf Iron Man 2 mocht acteur Don Cheadle in het karakter kruipen van James Rhoades, een rol die hij overnam van acteur Terrence Howard. Nu licht de acteur in een YouTube interview met GQ een tipje van de sluier op aangaande de mogelijkheden voor zijn karakter in de film.

"Ik denk dat hij in elke opeenvolgende film meer en meer uit de schaduw van Tony komt en zijn eigen persoon wordt", aldus Cheadle. "Maar ik denk dat we nog steeds niet echt hebben uitgezocht wie hij is en daar echt in hebben gegraven, dus daar is de film voor."

"Ik heb nog geen scripts gelezen, ik weet niet waar het heen gaat, maar ik ben enthousiast over de mogelijkheden", zo sluit de acteur af.

Don Cheadle is voorafgaand aan Armor Wars al te zien in de MCU-serie Secret Invasion, welke binnenkort (naar verwachting tussen maart en mei) verschijnt op Disney Plus.



NieuwsFilm

meest populair