Durk Duffeling-acteur vond de Harry Potter-opnames maar niks: "Behoorlijk eenzaam"

Durk Duffeling-acteur vond de Harry Potter-opnames maar niks: "Behoorlijk eenzaam"

Als een van de weinige 'dreuzels' had hij niet veel te doen.

Er is de laatste tijd veel te doen over acteur Harry Melling. Zo liet hij zich enkele dagen geleden uit over de controversiële uitspraken van schrijfster J.K. Rowling en had hij het over zijn nieuwste film genaamd The Pale Blue Eye. Nu laat hij zich weer uit hoe het was om de Harry Potter-films op te nemen.

Het maakt niet uit aan wie je het vraagt; bijna iedereen die mee heeft gewerkt aan de wereldberoemde franchise vond het een geweldige ervaring. Melling is toch een uitzondering op de regel.

Niet zo leuk
Harry Potter-fans denken altijd dat de opnames voor alles en iedereen magisch aanvoelden, maar dit was voor Melling absoluut niet het geval. Hij heeft er namelijk niet zo'n leuke ervaring aan overgehouden.

Zo zegt hij nu: "Mijn ervaring is anders dan die van de meeste mensen. Ik was er namelijk lang niet altijd bij. De scènes die zich in de 'gewone wereld' afspelen werden apart opgenomen, dus wat gebeurde? Ik kwam even snel mijn scènes opnemen en ging dan weer terug naar school en mijn normale leven".

Carrriere
Melling, die in de franchise in de huid kruipt van Harry Potters 'dreuzel' neef, genaamd Dirk Duffeling, heeft het dus niet altijd even leuk gevonden. Toch heeft hij nu een zeer succesvolle carrière en scoort hij rollen in grote films en blockbusters.

Ook wordt hij niet meer vaak gelinkt aan de Harry Potter-films, aangezien hij enorm is afgevallen. Dit vindt de acteur alleen maar fijn. Zo zei hij recentelijk nog: "Het is prettig dat ik me gewoon weer op mijn werk kan focussen. Ik zie het als een zegen. Ik heb als het ware 'opnieuw' mogen beginnen, zonder gelinkt te worden aan mijn eerdere werk".

Bekijk hieronder nogmaals de trailer van zijn nieuwste film, waarin hij naast Christian Bale speelt.



NieuwsFilm

meest populair