Re-shoots gameverfilming 'Borderlands' worden overgedragen aan 'Deadpool'-regisseur

Re-shoots gameverfilming 'Borderlands' worden overgedragen aan 'Deadpool'-regisseur

Dat belooft niet veel goeds voor de film van Eli Roth...

Ondanks berichten die het tegenovergestelde beweren, zou Eli Roth niet ontslagen zijn als regisseur van gameverfilming Borderlands.

Volgens Deadline gaan er binnenkort twee weken aan re-shoots plaatsvinden, en heeft Roth deze zelf overgedragen aan Tim Miller, de regisseur van Deadpool en Terminator: Dark Fate.

Roth zou dit gedaan hebben omdat hij spoedig aan de slag gaat met de volledige filmversie van de 'nep-trailer' Thanksgiving, die onderdeel uitmaakte van Grindhouse uit 2007. De opnames van die film beginnen in maart.

Een bizar team
De opnames van de Borderlands-film zijn al lange tijd afgerond, maar nu moeten er dus nieuwe opnames plaatsvinden om de film verder vorm te geven.

In Borderlands zien we Cate Blanchett als Lilith, een beruchte vrijbuiter die naar haar thuisplaneet Pandora moet afreizen om de dachter van de machtige Atlas (Edgar Ramirez) te redden.

Lilith moet daarbij samenwerken met een onverwacht team, dat bestaat uit acteurs als Kevin Hart, Ariana Greenblatt, Jack Black, Florian Munteanu, Olivier Richters en Jamie Lee Curtis.



NieuwsFilm

meest populair