Whoopi Goldberg doet smeekbede aan enige actrice die 'Sister Act 3' nog mist

Whoopi Goldberg doet smeekbede aan enige actrice die 'Sister Act 3' nog mist

Maar de vraag is of die er drie decennia later zin in heeft...

In het kader van nostalgie, precies dertig jaar na Sister Act 2 gaat er een derde deel verschijnen. In de eerste twee speelde Whoopi Goldberg de rol van Deloris Van Cartier a.k.a. Sister Mary Clarence.

Voor het derde hoofstuk keren zowel Goldberg als andere originele castleden (waaronder Kathy Najimy) weer terug. Echter is er geen enkele aanwijzing over de betrokkenheid van de 88-jarige Maggie Smith.

Zij speelde de gedenkwaardige Moeder Overste en dit is een personage dat Goldberg niet alleen terug wil halen, ze wil tevens maar één iemand hebben die haar gaat spelen en dat is Smith. Koste wat het kost.

Openlijk pleidooi:
"Ik wil Maggie laten weten dat ik de rol van Moeder Overste voor je open houd, want ik kan het met niemand anders doen dan met jou. Dus als je wilt dat ik daarheen kom om de scènes te schieten, doen we dat als jij het op die manier wilt. Wij willen het niet doen zonder jou, Maggie".

Het is niet onrealistisch dat Smith uiteindelijk zal verschijnen. Ze is nog heel actief (onlangs in de 'Downtown Abbey'-films) en heeft meerdere projecten op de planning staan. Er is nog geen releasedatum bekend.



NieuwsFilm

meest populair