Nicolas Cage wil 'Snake Eyes 2' maken met Brian De Palma

Nicolas Cage wil 'Snake Eyes 2' maken met Brian De Palma

Kunnen we een nieuwe samenwerking verwachten?

Nicolas Cage is momenteel bezig met de promotie van zijn nieuwe film The Old Way. Nadat hij laatst al een idee had over een potentieel vervolg op Face/Off, wilt hij nu nóg een vervolg maken op een van zijn oude films, namelijk Snake Eyes van Brian De Palma.

De Palma
Cage vertelde in het interview dat hij eigenlijk sinds Snake Eyes al het verlangen had om weer met De Palma samen te werken. Nu zou de Cage dit dolgraag willen doen in de vorm van een vervolg op Snake Eyes. De acteur vertelde het volgende:

"Weet je? Ik probeer al met Brian samen te werken sinds ik die film heb gemaakt. We hadden een geweldig script over Howard Hughes dat David Koepp had geschreven. Daar wil ik nog eens op terugkomen."

"Maar ik kwam er net achter dat het de 23ste verjaardag is van 'Snake Eyes'. Ik kijk niet naar mijn oude films, maar ik voel me gedwongen om die nog een keer te bekijken omdat ik een geweldige tijd had om met Brian te werken, vanwege zijn lef en zijn vermogen om deze enorme takes te doen."

Renfield
Nic Cage blijft niet stilzitten. Zo is hij naast Butcher's Crossing en The Old Way dit jaar nog te zien als Count Dracula in Universal's Renfield. Hieronder bekijk je de goed ontvangen eerste trailer.



NieuwsFilm

meest populair