Bijna alle acteurs willen James Bond spelen, maar deze niet!

Bijna alle acteurs willen James Bond spelen, maar deze niet!

Theo James is misschien dan wel perfect voor de rol, hij ziet het zelf niet echt zitten.

Als je een beetje het filmnieuws in de gaten houdt dan weet je vast en zeker wel dat Daniel Craig niet terugkeert als James Bond. De acteur kroop voor de allerlaatste keer in de huid van 007 in No Time to Die. Veel beroemdheden zitten achter de iconische rol aan, maar dat geldt niet voor deze acteur.

We hebben al behoorlijk veel namen voorbij zien komen. Zo worden bijna altijd wel weer Tom Hardy, Idris Elba en Henry Cavill genoemd. De laatste paar weken schijnt Aaron Taylor-Johnson juist weer veel kans te maken. Theo James hoopt in ieder geval dat ze hem niet contacteren.

Niks voor mij
James, o.a. bekend van de populaire serie The White Lotus, denkt namelijk niet dat hij in goede 007 zou zijn. De acteur had er het volgende over te zeggen: "Ik ben een enorme James Bond-fan. Ik vond 'Casino Royale' ook helemaal geweldig en heb alle Sean Connery-films gezien".

"Toch denk ik dat het nu tijd is voor iets anders. Snap je wat ik bedoel? Ik denk dat ze het personage opnieuw moeten uitvinden en een andere weg moeten inslaan. Daar ben ik in ieder geval niet de juiste persoon voor". Daredevil-acteur Charlie Cox kwam recentelijk met een soortgelijk verhaal.

Zie de reactie van James hieronder.



NieuwsFilm

meest populair