Charlie Cox (Daredevil) over zijn mogelijke casting als James Bond

Charlie Cox (Daredevil) over zijn mogelijke casting als James Bond

Iedereen zit achter de rol aan, maar Cox heeft niet veel interesse.

Daniel Craigs avontuur als James Bond zit erop. De acteur kroop voor een allerlaatste keer in de huid van 007 in No Time To Die. Enkele dagen geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal waarin stond dat het Britse publiek graag Tom Hardy of Idris Elba het stokje ziet overnemen. Charlie Cox schijnt echter ook kans te maken op de rol.

Cox is voornamelijk bekend als Daredevil. De serie deed het gigantisch goed op Netlfix, maar werd uit het niets gecanceld. Gelukkig heeft Marvel wel een plekje voor Daredevil/Matt Murdock. Hij dook op in de laatste Spider-Man-film, Far From Home, maar misschien zal hij ook wel 's werelds beroemdste geheim-agent gaan spelen.

Interesse?
Tijdens een recent interview werd Cox, eveneens bekend van The Theory of Everything, Boardwalk Empire en Kin, erover gevraagd. Zijn reactie was als volgt: "Staat mijn naam op de lijst van de mogelijke kanshebbers? Dat is de eerste keer dat ik dat hoor..."

"Nou, als ik eerlijk ben denk ik dat er betere kandidaten dan mij rondlopen. Natuurlijk is het een gigantische eer om Bond te mogen spelen, maar ik heb daar nu minder interesse in nu ik bezig ben met de serie 'Treason' en terugkeer als Daredevil. Een superheld spelen is niet zo heel veel anders en ik wil me daar nu op focussen".

Iets anders
De 40-jarige Cox zou het ook leuk vinden om eens een andere Bond te zien. Zo eindigt hij: "Als ik Bond zou spelen ben ik net zoals alle voorgangers. Ik denk dat het gaaf zou zijn als ze voor iets nieuws gaan. Het is het goede moment om iets anders uit te proberen".

Bekijk hieronder de trailer van Treason, waarin Cox de baas speelt van het MI6.



NieuwsFilm

meest populair